14° Kapalı
  • EURO
  • DOLAR

AKSARAY ADAYINI YALNIZ BIRAKTI

Aksaray Güncel - Ocak 13, 2019 19:18 A A

Evet bugün Aksaray için bir dönüm noktasıydı ama bugün Aday tanıtım toplantısı Aksaray adayı için yalnız bırakıldığını gördüm. Evren Dinçer’i severim fakat siyasetteki durumu bekleneni karşılayamıyor. Uzun yıllar Aksaray’dan uzak olması Aksaray’ı tanıyamıyor. Gelelim bugünkü aday tanıtım toplantısına ilçe ve beldelerden gelen destekçilerle Aksaray Kapalı Spor Salonu çok güzel kalabalıktı. Hatta yönetici bir arkadaşa şakayla karışık bunu söyleyince abi ya biz bu gelen kişileri sanki Ankara’dan otobüsle getirdik diye zoraki gülümsedi.

Olaylara subjektif değil objektif olarak baktığımızda ilçe ve beldelerden gelen Belediye Başkan adaylarının  sevenleri  kapalı spor salonunda yer aldı. Aksaray’dan katılan sayısı beklenenin altındaydı. Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı  Evren Dinçer konuşmasında istenilen performansı veremedi. Kısaca ben bu aday tanıtımında önceki yıllara bakarsak büyük bir  heyecan göremedim.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun konuşmasını dikkatle dinlerken acaba Aksaray’a ne tür sözler verilecek diye beklerken hiç bir vaatte bulunmadı. Demekki salondaki heyecanın olmadığını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısıda farketti. Mevcut Beleidye Başkanı Haluk Şahin Yazgı oldukça hüzünlü duruşu zoraki sanki hiç bir şey yok gibi kendisini tebessüm yaptıyorlardı sanki.

Akşamları 18.00 ile 00.30 saatleri arasında dert dinliyorum o kadar çok telefon açan var ki yanıma sabır taşı koyacağım o dertli kişiler için de sabrdeceğim ve dua edeceğim

Yarın hafta başı iyi günlerin ve gecelerin siz  sevenlerime olması dileğiyle

Bu haber 3089 kez okundu.
3.089 Okunma sayısı
Aksaray Güncel - 19:18 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.