Vatan İçin Can Verenler Adına Aşüre Etkinliği Yapıldı

Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak 18 Eylül Çarşamba günü Muharrem ayı dolayısıyla Aşüre Programı Düzenledi
Vatan İçin Can Verenler Aşüre Programına Aksaray Valisi Ali Mantı, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Eskil, Orta Anadolu Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP Yönetimi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Daire Müdürleri, Huzur evinden yaşlılar- engelli rehabilitasyon merkezinde koruma altında olan gençler çocuk evlerinde kalan devlet koruması altında olan çocuklarımızla birlikte şehit aileleri yakınları ile buluştular.
Aksaray Valisi Ali Mantı şehit ailelerine ve gelen kişilere aşüre dağıttı. Kuran-ı Kerim okunması ve duanın ardından program sona erdi.
Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak “Aşurenin bizim kültürümüzde ayrı bir yeri vardır. Bu kültürü yaşatmaya devam edeceğiz.Vatandaşlarımız her ne kadar farklı düşüncelere sahip olsa da bir olduğu müddetçe diri olur. Bu şekilde şehitlerimizi daha iyi anmış oluruz. Şehitlerimizin bize emanet ettiği vatanımız, birliğimiz ve dirliğimiz onların sayesinde devam ediyor. Aşure dağıtmamızdaki sebep paylaşma ve kaynaşma olsun istedik ve paylaştırdığımıza da inanıyorum.Huzur evinden yaşlılar- engelli rehabilitasyon merkezinde koruma altında olan gençler çocuk evlerinde kalan devlet koruması altında olan çocuklarımızla birlikte şehit aileleri yakınları ile buluştular” Aile Sosyal Politikalar Müdürü İsrafil aktürk’e ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Bu haber 3766 kez okundu.-
TANER KARA’DAN SERT TEPKİ
-
KAMUSEN SİNEYE ÇEKMEYİZ DEDİ
-
CHP’Lİ DR. ŞEVKİN, AKSARAY’DA YURTTAŞLARLA BULUŞTU
-
CHP AKSARAY’I DİNLEYECEK
-
JANDARMADAN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
-
BAŞKAN DİNÇER KADIN KOLLARI KONGRESİNE KATILDI